Upplevelsen börjar hos oss

SeaSea båttillbehör är Sveriges ledande butikskedja för båttillbehör. Vi har alla tillbehör du behöver till din fritidsbåt, oavsett om det är en jolle eller en stor motor- eller segelbåt. Förutom alla hundratusentals båtartiklar i våra butiker bjuder vi på mängder av inspiration, råd och tips för ett roligare båtliv.

Vi har prisgaranti!

Prisgaranti gäller samtliga produkter med symbolen PRISGARANTI. Hittar du samma vara till lägre pris hos någon lokal konkurrent får du samma pris hos oss. Ta med en annons eller annat som visar att varan säljs till lägre pris. Förutom det lägre priset ger vi dig en kompensation på 10% av mellanskillnaden. Har du redan köpt varan hos oss gäller prisgarantin i 7 dagar mot uppvisande av originalkvitto. Prisgarantin gäller jjämförelser mellan vårt butikssortiment och motsvarande sortiment hos lokala konkurrenter. Prisgaranti gäller inte vid jämförelse med produkter köpta via postorder elller internet.

Mervärdesskatt är inräknad i priserna. Lokala prisvariationer förekommer. Vi reserverar oss för pris- och modelländringar. Eventuella prishöjningar eller sänkningar tillämpas omedelbart. Priser på elektronik, polyester, gelcoat, topcoat, glasfiber och oljor är att betrakta som dagspriser.

Bella-Veneet Oys, Bella Boats

Bella-Veneet Oy – Bella Boats – är Finlands och Nordens ledande tillverkare av glasfibermotorbåtar. Vi har följt båttrenderna och uppfyllt våra kunders önskemål sedan 1970. Våra båtar tillverkas i fem fabriker i Finland samt hos underleverantörer och ca 70 % av våra produkter går på export.

Bella-Veneet har tre produktmärken: Bella, Flipper och Aquador. Alla Bella- Veneets produktgrupper tillverkas i enlighet med stränga nordiska säkerhetsnormer. Båtarna är försedda med ett CE-märke från IMCI (International Marine Certification Institute).

Båtarna säljs hos över 100 återförsäljare i norra Europa.
Våra återförsäljare hjälper dig med sin expertis med allt vad gäller båtliv.
För ytterligare uppgifter vänligen se länkar till återförsäljarna och samarbetspartner.

Sandström motorbåtar

Sandström Innovation

Sandström Innovation har egen produktutveckling där våra produkter ständigt förbättras för att motsvara våra egna och kundernas krav. Produktionen sker i ändamålsenliga lokaler på ett kvalitetssäkert och rationellt sätt samt med moderna metoder och verktyg.
De huvudsakliga produkterna är idag båtar, badtunnor och jordkällare. Båtprogrammet består av 15 unika modeller, från minsta modellen Sandström Basic 340 till största Sandström Cruiser 570. Dessa säljs via ett 60-tal återförsäljare i hela norden samt även i Tyskland och på Island.
Badtunnorna tillverkas i en handfull utföranden som lagerförs intill fabriken i Norrlångträsk. De säljs dels direkt från fabrik till slutkonsument men även via våra många återförsäljare.
Jordkällarna säljs uteslutande direkt från fabrik till slutkonsument. Vi har även viss produktion av fordonsdetaljer, våtrumsgolv i polyester, vägtrummor mm. Ca 40 personer arbetar idag med produktion, produktutveckling och administration på vår fabrik i Norrlångträsk.

Mercury OptiMax är direktinsprutade och bränsleeffektiva motorer

OptiMax kom redan 1997, då som V6 motor. De fanns från 135 hk och upp till 225 hk. 2003 kom de 3 cylindriga motorerna på 75 , 90 och 115 hk. De små OptiMax motorerna har ljudnivå i nivå med motsvarande 4-taktsmotor. De är alla SmartCraft kompatibla.

Mercury erbjuder lite mer. Ta de små F2,5 och F3,5 med kraftig rorkult samt inspektionsfönster för olja på utsidan. Alla motorer från 25 hk och större har bränsleinsprutning. 40,50 och 60 hk motorerna kan med enkelhet använda sig av SystemTach som skapar mer användarvänlighet. De större 80,100 och 115 är full SmartCraft kompatibla som fungerar som en färddator på sjön.

Revolutionerande teknik.
Med kompressor för säkrare båtfärd och elväxel och gas för bättre komfort. Med Mercury Verado får du mer. Verado kommer standard med kompressor som ger bättre acceleration och gör så att båten kommer upp i plan snabbare. Elreglage för växel och gas gör det enkelt att gasa och skapar en skön känsla i ditt båtåkande.

Alla Mercury som säljs från och med hösten 2008 levereras med 5 års garanti förutsatt att underhåll sker enligt tillverkarens rek. Garantin gäller i hela Europa och har inga begränsningar utan gäller som en ren förlängning av den 2 åriga som gäller sedan tidigare.

Mercury Inflatables gummibåtar

Mercury Inflatables gummibåtar erbjuder ett förnuftigt,säkert och ekonomiskt val av jollar och ihoppackningsbara roddbåtar både för dig som behöver en lätt landstigningsjolle till segelbåten, eller en liten utombordsmotor-försedd jolle till den lite större motorbåten.

Mercury båtar finns både i små och stora versioner för dig som vill ha en transportabel lättpackad båt eller för sportdykare och räddningsteam eftersom de stora modellerna tar upp till elva personer. Dykare älskar båtarna för de mjuka tuberna och de låga friborden vilket gör det lätt att rulla över bord och komma upp igen, även i hårt väder.

En gummibåt från Mercury innebär yttersta kvalitet till ett lågt pris i kombination med låg vikt, beständighet mot nötning, oljor och bensin, kemikalier och väder. Den extrema tåligheten, UV-beständigheten plus dess låga vikt och slitstyrka medför åratal av problemfri användning och ett rent båtnöje.

Volvo Penta är mer än bara ett varumärke

I nöjesbåtsbranschen är vi närmast ett begrepp. Båtägare över hela världen förknippar Volvo Penta med prestanda, pålitlighet, livslängd och miljöhänsyn.
Våra motorer och drivsystem finns i olika typer av motorbåtar och segelbåtar i storleksklasserna från cirka 20 till 60 fot.
Volvo Penta är en tillförlitlig partner när det gäller marina drivsystem. Vi har en lång tradition av innovativ marinteknik, och vi har ett nära samarbete med våra kunder för att kunna leverera effektiv drivkraft och hjälpmotorer som är tillförlitliga och kostnadseffektiva.

Service och support är ett annat kännetecken för Volvo Penta. Du hittar kvalificerade återförsäljare i mer än 120 länder, redo att uppfylla dina behov.

Länsförsäkringar finns nära dig

Länsförsäkringar Södermanland är ett kundägt, lokalt och självständigt bolag. Vi arbetar för att öka sörmlänningars säkerhet och trygghet. Ambitionen är att alltid ha de mest nöjda kunderna och vår vision är att mer än hälften av länets invånare är kunder hos oss.

Vi är bank, försäkringsbolag och fastighetsförmedling. Vi erbjuder produkter och tjänster inom områdena Betala, Spara, Låna, Försäkra samt Fastighetsförmedling. Vi är kända för att vara bra att ha att göra med i vår skadehantering och vi har hela vår skadeorganisation på plats i länet. Du som samlar dina försäkringar och ditt bankengagemang hos oss får extra förmåner. Vi finns i Nyköping, Eskilstuna, Katrineholm och Strängnäs.

Välj en båtförsäkring som ger dig mer!

Atlantica erbjuder mer än bara en båtförsäkring. Du kan se fram emot ett helt koncept med service, stöd och råd för ett smidigare, roligare och säkrare båtliv. Vi har gjort oss kända för snabb skadereglering, båtkunnig service och ett nära samarbete med båtbranschen. En vinnande kombination som resulterat i nöjda kunder i snart hundra år. 

Är den bästa båtförsäkringen den allra billigaste båtförsäkringen?
Det beror på dina behov, vilken trygghet och service du vill ha och på våra rabatter för
skadeförebyggande åtgärder.  

Rimliga grundpremier är viktigt, och det har vi. Och sedan får du premierabatt om du har stöldskyddsutrustning ombord, om din båt är av ett känt märke, om du har skadefria år, eller
om… ja rabatterna är många.

Räddaren i nöden
Dessutom finns ”räddningsplankan” Atlantica Assistans, som kan rycka ut direkt med en reservdel eller en dunk bensin, i våra försäkringar. Och när det gäller ditt behov: Du som är seglare, motorbåtsägare, fiskeguide eller annat hittar alltid en anpassad försäkring hos Atlantica. 
Men det bästa av allt är snabb och korrekt skadereglering när olyckan är framme. Våra allra nöjdaste kunder är de som råkat ut för en skada.

Båtar är vårt liv!
Vi som jobbar på Atlantica är själva båtmänniskor som förstår situationen. Och ända sedan vi startade för snart 100 år sedan har vi byggt upp ett oöverträffat kontaktnät bland marinor och varv som hjälper till om din båt skulle drabbas. Atlantica är marknadsledande sett till premievolymen inom båtförsäkring och har idag nästan 53 000 försäkringstagare. 
Oavsett vilken båt du har och hur du brukar utnyttja den, har du kommit i gott sällskap.

Swedbank finns nära dig

Länsförsäkringar Södermanland är ett kundägt, lokalt och självständigt bolag. Vi arbetar för att öka sörmlänningars säkerhet och trygghet. Ambitionen är att alltid ha de mest nöjda kunderna och vår vision är att mer än hälften av länets invånare är kunder hos oss.

Vi är bank, försäkringsbolag och fastighetsförmedling. Vi erbjuder produkter och tjänster inom områdena Betala, Spara, Låna, Försäkra samt Fastighetsförmedling. Vi är kända för att vara bra att ha att göra med i vår skadehantering och vi har hela vår skadeorganisation på plats i länet. Du som samlar dina försäkringar och ditt bankengagemang hos oss får extra förmåner. Vi finns i Nyköping, Eskilstuna, Katrineholm och Strängnäs.