Upplevelsen börjar hos oss

SeaSea båttillbehör är Sveriges ledande butikskedja för båttillbehör. Vi har alla tillbehör du behöver till din fritidsbåt, oavsett om det är en jolle eller en stor motor- eller segelbåt. Förutom alla hundratusentals båtartiklar i våra butiker bjuder vi på mängder av inspiration, råd och tips för ett roligare båtliv.

Vi har prisgaranti!

Prisgaranti gäller samtliga produkter med symbolen PRISGARANTI. Hittar du samma vara till lägre pris hos någon lokal konkurrent får du samma pris hos oss. Ta med en annons eller annat som visar att varan säljs till lägre pris. Förutom det lägre priset ger vi dig en kompensation på 10% av mellanskillnaden. Har du redan köpt varan hos oss gäller prisgarantin i 7 dagar mot uppvisande av originalkvitto. Prisgarantin gäller jjämförelser mellan vårt butikssortiment och motsvarande sortiment hos lokala konkurrenter. Prisgaranti gäller inte vid jämförelse med produkter köpta via postorder elller internet.

Mervärdesskatt är inräknad i priserna. Lokala prisvariationer förekommer. Vi reserverar oss för pris- och modelländringar. Eventuella prishöjningar eller sänkningar tillämpas omedelbart. Priser på elektronik, polyester, gelcoat, topcoat, glasfiber och oljor är att betrakta som dagspriser.

Sandström motorbåtar

Sandström Innovation

Sandström Innovation har egen produktutveckling där våra produkter ständigt förbättras för att motsvara våra egna och kundernas krav. Produktionen sker i ändamålsenliga lokaler på ett kvalitetssäkert och rationellt sätt samt med moderna metoder och verktyg.
De huvudsakliga produkterna är idag båtar, badtunnor och jordkällare. Båtprogrammet består av 15 unika modeller, från minsta modellen Sandström Basic 340 till största Sandström Cruiser 570. Dessa säljs via ett 60-tal återförsäljare i hela norden samt även i Tyskland och på Island.
Badtunnorna tillverkas i en handfull utföranden som lagerförs intill fabriken i Norrlångträsk. De säljs dels direkt från fabrik till slutkonsument men även via våra många återförsäljare.
Jordkällarna säljs uteslutande direkt från fabrik till slutkonsument. Vi har även viss produktion av fordonsdetaljer, våtrumsgolv i polyester, vägtrummor mm. Ca 40 personer arbetar idag med produktion, produktutveckling och administration på vår fabrik i Norrlångträsk.

UTOMBORDARE

Ingen har ett mer tillförlitligt, kraftfullt och effektivt sortiment av utombordsmotorer än Mercury: VeradoPro XSFourStrokeSeaPro, och Jet. Med årtionden av innovation och ledarskap i bakfickan är Mercurys utombordare byggda för att ge allt och tillhandahålla legendarisk prestanda som drivs av framåtskridande teknik.

Mercury® MerCruiser®

Oavsett vilken typ av båtliv som intresserar dig mest kan Mercury® MerCruiser® driva det bättre än någon annan. Vårt stora utbud av drev-, inombordare och vattensportmotorer är det mest omfattande sortimentet i branschen, alla konstruerade för att ge den bästa möjliga båtupplevelsen. Svaret på dina framdrivningsbehov. Mercury MerCruiser.

Drev

För varje högpresterande Mercury® MerCruiser® eller Mercury Dieselmotor finns det ett lika högpresterande drev som samarbetar för att ge dig bättre prestanda. Oavsett båtstil. Varje drev är konstruerat, byggt och testat för att leverera klassens bästa tillförlitlighet. Så du kan njuta av enkelt underhåll, låg ägandekostnad och sinnesro.

Dieseldrev

För varje högpresterande Mercury® Diesel-motor finns det ett lika högpresterande drev. Tillsammans arbetar de för att ge dig bättre prestanda. Oavsett båtstil. Varje drev är konstruerat, byggt och testat för att leverera bästa tillförlitlighet i klassen så att du kan njuta av enkelt underhåll, låg ägandekostnad och sinnesro.

Mercury® Diesel

Mercury® Diesel-motorer startar direkt och®innehåller ordentligt med kraft. Du får snabb®acceleration och imponerande gasrespons för snabb utplaning. De traditionella problemen som förknippas med dieselmotorer är borta. Våra är lätta och 80 procent®tystare än traditionella dieselmotorer, utan rök och lukt. Kom igång och iväg. Snabbare. Smidigare. Bättre.®

Ocean Runner

Ocean Runner-serien levereras med ett stegat V-skrov i glasfiber som utformats med prestanda i åtanke, tillsammans med en mycket stabil uppblåsbar ponton, vilket gör Ocean Runner till en av de bästa RIB-båtarna (Rigid inflatable) i sin prisklass. Det extremt starka, hållbara skrovet och akterspegeln klarar av en 30 EFI FourStroke-motor. Ocean Runners koncisa hantering och prestanda kommer att göra dig hänförd.

Dynamic

Mercurys dynamiska RIB-båt (Rigid inflatable) ger dig samma skrovstyrka som på en konventionell farkost tillsammans med den utomordentliga stabiliteten i en uppblåsbar båt. Samtliga modeller i Dynamic RIB-serien har ett skrov i laminerat fiberglas, tillverkat med hjälp av VITECH-processen (vakuuminsprutningsteknik). Skrovet och akterspegeln har formats som en enda del, vilket ger en otrolig styrka och hållbarhet. Den rymliga interiören låter dig transportera gott om last.

Volvo Penta är mer än bara ett varumärke

I nöjesbåtsbranschen är vi närmast ett begrepp. Båtägare över hela världen förknippar Volvo Penta med prestanda, pålitlighet, livslängd och miljöhänsyn.
Våra motorer och drivsystem finns i olika typer av motorbåtar och segelbåtar i storleksklasserna från cirka 20 till 60 fot.
Volvo Penta är en tillförlitlig partner när det gäller marina drivsystem. Vi har en lång tradition av innovativ marinteknik, och vi har ett nära samarbete med våra kunder för att kunna leverera effektiv drivkraft och hjälpmotorer som är tillförlitliga och kostnadseffektiva.

Service och support är ett annat kännetecken för Volvo Penta. Du hittar kvalificerade återförsäljare i mer än 120 länder, redo att uppfylla dina behov.

Länsförsäkringar finns nära dig

Länsförsäkringar Södermanland är ett kundägt, lokalt och självständigt bolag. Vi arbetar för att öka sörmlänningars säkerhet och trygghet. Ambitionen är att alltid ha de mest nöjda kunderna och vår vision är att mer än hälften av länets invånare är kunder hos oss.

Vi är bank, försäkringsbolag och fastighetsförmedling. Vi erbjuder produkter och tjänster inom områdena Betala, Spara, Låna, Försäkra samt Fastighetsförmedling. Vi är kända för att vara bra att ha att göra med i vår skadehantering och vi har hela vår skadeorganisation på plats i länet. Du som samlar dina försäkringar och ditt bankengagemang hos oss får extra förmåner. Vi finns i Nyköping, Eskilstuna, Katrineholm och Strängnäs.

Välj en båtförsäkring som ger dig mer!

Atlantica erbjuder mer än bara en båtförsäkring. Du kan se fram emot ett helt koncept med service, stöd och råd för ett smidigare, roligare och säkrare båtliv. Vi har gjort oss kända för snabb skadereglering, båtkunnig service och ett nära samarbete med båtbranschen. En vinnande kombination som resulterat i nöjda kunder i snart hundra år.

Är den bästa båtförsäkringen den allra billigaste båtförsäkringen?
Det beror på dina behov, vilken trygghet och service du vill ha och på våra rabatter för
skadeförebyggande åtgärder.

Rimliga grundpremier är viktigt, och det har vi. Och sedan får du premierabatt om du har stöldskyddsutrustning ombord, om din båt är av ett känt märke, om du har skadefria år, eller
om… ja rabatterna är många.

Räddaren i nöden
Dessutom finns ”räddningsplankan” Atlantica Assistans, som kan rycka ut direkt med en reservdel eller en dunk bensin, i våra försäkringar. Och när det gäller ditt behov: Du som är seglare, motorbåtsägare, fiskeguide eller annat hittar alltid en anpassad försäkring hos Atlantica.
Men det bästa av allt är snabb och korrekt skadereglering när olyckan är framme. Våra allra nöjdaste kunder är de som råkat ut för en skada.

Båtar är vårt liv!
Vi som jobbar på Atlantica är själva båtmänniskor som förstår situationen. Och ända sedan vi startade för snart 100 år sedan har vi byggt upp ett oöverträffat kontaktnät bland marinor och varv som hjälper till om din båt skulle drabbas. Atlantica är marknadsledande sett till premievolymen inom båtförsäkring och har idag nästan 53 000 försäkringstagare.
Oavsett vilken båt du har och hur du brukar utnyttja den, har du kommit i gott sällskap.

Kawasaki

Vi kan med stolthet presentera ett samarbete med Kawasaki.

Vi säljer nu kawasaki ATV, Mule samt Jet-ski.